Kategorije proizvoda

Politika privatnosti

Važi od: 19.12.2020

Podaci kupaca, koji se daju prilikom poruždbine na sajt www.greensport.rs se čuvaju u maksimalnoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi, koriste se isključivo za narudžbine.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Ukoliko želite da se izbrišete sa mailing liste pošaljite e-mail na [email protected]

Prodajno osoblje www.greensport.rs  garantuje tajnost podataka i daje podatke trećem licu (dobavljaču ) samo u koliko dobavljač šalje direktno na adresu kupca.

Pristupom i korišćenjem www.greensport.rs , pristajete na naša prikupljanja, korišćenja i otkrivanja Vaših informacija kao što je opisano u ovom Ugovoru o privatnosti. www.greensport.rs  zadržava pravo da povremeno menja svoju Politiku privatnosti.

Zato treba da preispitate ovu stranicu s vremena na vreme da bi dobili ažurirane informacije, posebno onda kada koristite online prodavnicu.

Politika Upotrebe Kolačića

Važi od: 19.12.2020

Ova Politika upotrebe kolačića čini sastavni deo naše Politike privatnosti i Uslova korišćenja. O kolačićima, kao i o podešavanju kolačića možete više saznati u donjem tekstu. Termini napisani velikim slovima u ovoj Politici upotrebe kolačića imaju isto značenje kao termini definisani u Politici privatnosti ili u odeljku Uslova korišćenja.

Šta su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke koje sadrže male količine informacija koje se preuzimaju na vaš kompjuter ili mobilni uređaj kada posetite veb stranicu. Kolačići se zatim vraćaju na početni sajt prilikom svake naredne posete ili na drugi sajt koji prepoznaje taj kolačić. Zahvaljujući kolačićima, sajt može da prepozna uređaj korisnika.

Koristimo kolačiće za prikupljanje podataka o korišćenju Sajta. Svrha prikupljanja podataka putem kolačića nema u cilju da identifikuje korisnike Sajta, već da poboljša sadržaj Sajta i unapredi Vaše korisničko iskustvo.

Vrste kolačića

Sajt koristi nekoliko vrsta kolačića, koji se koriste u različite svrhe:

  • Statistički kolačići – pomažu nam da razumemo način na koji posetioci Sajta koriste naš Sajt tako što anonimno prikupljaju i prijavljuju podatke.
  • Marketinški kolačići – pomažu nam da vam omogućimo dobro korisničko iskustvo, prilagodimo sadržaj Sajta i omogućavaju nam da neprestano poboljšavamo Sajt.

Kako da blokirate kolačiće?

Ukoliko želite da onemogućite upotrebu kolačića, to možete učiniti na sledeći način:

Možete koristiti podešavanja pretraživača. Naime, Većina internet pretraživača je konfigurisana da podrazumeva prihvatanje kolačića. Međutim, ukoliko želite da odbijete ili izbrišete kolačiće (ili sličnu tehnologiju), molimo Vas da pogledate odeljak za pomoć i podršku na Vašem pretraživaču za uputstva o tome kako da blokirate ili obrišete kolačiće (npr: Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox i Safari). Imajte u vidu da svaki pretraživač ima različite procedure za upravljanje i konfigurisanje kolačića. Međutim, ukoliko koristite podešavanja pretraživača da blokirate sve kolačiće (uključujući i neophodne kolačiće), moguće je da nećete imati pristup svim ili određenim delovima Sajta.

Izmene naše Politike upotrebe kolačića

Ova Politika upotrebe kolačića može biti ažurirana s vremena na vreme. Ukoliko promenimo bilo šta od značaja u vezi sa ovom Politikom upotrebe kolačića, obavestićemo vas putem pop-up ekrana na Sajtu u razumnom roku, pre i nakon izmene.