Kategorije proizvoda

Pištoljski set Glock 45 kal. 9×19 SET EU (FS)-5553

DIMENZIJE
1 Dužina (sveukupna)*: 189 mm | 7.44 inča
2 Dužina navlake: 174 mm | 6.85 inča
3 Širina (sveukupna): 34 mm | 1.34 inča
4 Širina navlake: 25,5 mm | 1.0 inča
5 Visina (uključujući i magacin): 139 mm | 5.47 inča
6 Prečnik nišana POLIMER: 153 mm | 6.02 inča
Prečnik nišana ČELIK: 152 mm | 5.98 inča
Prečnik nišana GNS: 151 mm | 5.94 inča
7 Rastojanje okidača *: 70 mm | 2.76 inča

91,990.00 RSD

Ovaj proizvod se isključivo može kupiti u jednom od naših prodajnih mesta i nije dostupan za online kupovinu.

PODELI:

Dodatne informacije i informacije o kupovini možete dobiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Pištoljski set Glock 45 kal. 9×19 SET EU (FS)-5553

Crossover G45 9x19mm pištolj kombinuje kompaktnu navlaku sa okvirom pune veličine i poseduje sve prednosti modela Gen5. Tipični Glock dizajn i inženjering razvijen za vojni pištolj (G19Ks), u kombinaciji sa specifikacijama korisnika i naročito organa reda širom sveta.
Navlaka poseduje vrhunsku GLOCK tvrdu površinu i nDLC završnu obradu u nereflektivnoj crnoj boji. Dolazi sa prednjim narezom (FS) koje pružaju dodatni izbor dodirne površine prilikom manipulacije navlakom omogućavajući strelcu pozitivnu trakciju čak i mokrom ili znojavom rukom. Reverzibilni i uvećani zatvarač magacina, koji se može menjati u zavisnosti od strelca, kao i ambidekstralna poluga za zaustavljanja klizača koja omogućava rukovanje kako levom tako i desnom rukom. Dodatne karakteristike uključuju glatkije povlačenje okidača, poboljšanu teksturu za sigurno rukovanje, reverzibilni hvatač magazina, polugu za zaustavljanje navlake, Modularni Beavertail Backstrap Sistem (MBS) za individualnu prilagodljivost, GLOCK Marksman cev (GMB).

DIMENZIJE
1 Dužina (sveukupna)*: 189 mm | 7.44 inča
2 Dužina navlake: 174 mm | 6.85 inča
3 Širina (sveukupna): 34 mm | 1.34 inča
4 Širina navlake: 25,5 mm | 1.0 inča
5 Visina (uključujući i magacin): 139 mm | 5.47 inča
6 Prečnik nišana POLIMER: 153 mm | 6.02 inča
Prečnik nišana ČELIK: 152 mm | 5.98 inča
Prečnik nišana GNS: 151 mm | 5.94 inča
7 Rastojanje okidača *: 70 mm | 2.76 inča

* ZA MODELE GEN4/GEN5 i G44: Pogledajte strane o tehnologiji Gen5, Gen4 i G44 za srednje/velike dodatke (G19Ks i G45 možete naći ispod).
Tehnički podaci su zaokruženi i ne odražavaju tolerancije – mogu se menjati bez prethodne najave! Podložno tehničkim izmenama.

Prednji narez (FS) – Obezbeđuje drugačiji izgled i dodatnu taktilnu površinu.

nDLC završna obrada na cevi i navlaci– GLOCK-ov nDLC pruža čvršću, trajniju zaštitu od prethodno korišćene završne obrade. nDLC završni sloj povećava zaštitu od korozije i grebanja i poboljšava sposobnost pištolja da funkcioniše u nepovoljnim uslovima.

Ambidekstralna poluga za zaustavljanje navlake – Olakšava vlasnicima pištolja da brzo, bezbedno i udobno manipulišu navlakom bez obzira da li su levoruki ili dešnjaci.

GLOCK Marksman cev – GLOCK Marksman cev (GMB) poseduje poboljšano narezivanje cevi zasnovano na proverenom poligonalnom dizajnu cevi koji pruža dodatnu preciznost.

Uvećana prilagodivost nakon uklanjanja žlebova za prste – Udoban rukohvat za širi krug korisnika, bez obzira na veličinu njihove ruke.

Safe Action® Sistem – Tri sigurnosna sistema se isključuju uzastopno kada se okidač povuče i automatski se ponovo aktiviraju kada se okidač otpusti.

Reverzibilni zatvarač magacina – Zatvarač okvira Gen5 je reverzibilan i uvećan prema zadnjem delu pištolja. Reverzibilni zatvarač magacina je lakši za korišćenje i doseg strelca a takođe omogućava i da prebacite zatvarač na levu ili desnu stranu pištolja

Rašireni otvor za magacin za brzo punjenje – Veći otvor raširenog otvora za magacin olakšava ubacivanje magacina, posebno u stresnim situacijama kada je svaki delić sekunde bitan.

Prilagodiva veličina okvira – Svaki model GLOCK Gen5 pištolja omogućava strelcu da promeni obim ručke kako bi odgovarao individualnoj veličini ruke i dolazi sa dodacima za dršku pištolja u dve veličine.

Kapacitet magacina – U zavisnosti od kalibra i veličine modela pištolja, dostupni su magacini velikog kapaciteta.

*Napomena: neki magacini možda neće biti dostupni u svim zemljama zbog zakonskih propisa.

Šina za montiranje – Šine za montiranje ispred osigurača okidača na svim takmičarskim, standardnim i kompaktnim okvirima omogućavaju montažu dodataka kao što su taktička svetla i laseri.

Indikator napunjenosti komore – Vidljivi i opipljivi indikator je deo ekstraktora koji pokazuje da li je komora zauzeta.

G45 omogućava strelcu da promeni obim ručke kako bi odgovarao individualnoj veličini ruke i dolazi sa dodacima za dršku pištolja u dve veličine.
Dodaci se lako menjaju i pričvršćuju za ram pomoću igle koja nudi sledeće opcije: verzija sa kratkim okvirom (SF), srednja (M) i velika (L) verzija.
Verzija sa kratkim okvirom (SF) bez montiranih pojaseva i dalje je kompletan, potpuno funkcionalan okvir. Njegove dimenzije su manje od prethodnih generacija.

Crni crossover set uključuje:
• G45
• Dva G45 standardna magacina (17 metaka)
• Zadnji i prednji nišan od polimera
• Set beavertail dodataka (M/L)
• Futrola za pištolj
• Magacin za brzo punjenje (crni)
• Komplet za čišćenje
• Uputstvo za upotrebu

GLOCK-ov revolucionarni Safe Action® sistem obezbeđuje dosledno povlačenje okidača od prve do poslednje runde. Tri automatska, nezavisna jedan od drugog mehanička bezbednosna sistema ugrađena su u sistem za kontrolu paljbe pištolja.

Svaki GLOCK pištolj dolazi sa 3 nezavisna zaštitna sistema:
1. Osigurač okidača
2. Osigurač udarne igle
3. Osigurač u slučaju pada
Sva tri osigurača se isključuju uzastopno kada se povuče okidač i automatski se ponovo aktiviraju kada se okidač otpusti.

1. Osigurač okidača
Zaštitni sistem pretstavlja polugu, ugrađenu u okidač. Kada je osigurač okidača u položaju ka napred, on blokira pomeranje okidača unazad. Sigurnosni sistem i okidač moraju biti potpuno pritisnuti u isto vreme da bi se pucalo iz pištolja. Ako osigurač nije pritisnut, okidač se neće pomeriti unazad i dozvoliti da pištolj ispali hitac. Zaštitni sistem je dizajniran da zaštiti od pucanja, u slučaju da pištolj ispadne ili ako je okidač izložen bočnom pritisku.
2. Osigurač udarne igle
Ovaj zaštitni sistem mehanički blokira udarnu iglu da se kreće napred u stanje, spremno za ispaljivanje metka. Kako se okidač povlači unazad, poluga okidača gura osigurač udarne igle nagore i oslobađa kanal udarne igle. Ako odlučite da ne pucate i otpustite okidač, osigurač udarne igle se automatski ponovo uključuje.
3. Osigurač u slučaju pada
Okidač se nalazi na sigurnosnoj rampi unutar kućišta okidača. Okidač zahvata zadnji deo udarne igle i sprečava udarnu iglu da se pomeri napred. Kako se okidač povlači unazad, poluga okidača se spušta niz sigurnosnu rampu i omogućava otpuštanje udarne igle. Nakon pucanja, poluga okidača se pomera nagore i ponovo aktivira udarnu iglu. Kako se okidač otpušta, svi osigurači se automatski ponovo aktiviraju.

Glock safety

Prednji narezi (FS) pružaju dodatni izbor dodirne površine prilikom manipulacije navlakom omogućavajući strelcu pozitivnu trakciju čak i mokrom ili znojavom rukom. Ovaj novi dizajn nudi prednost profesionalnim strelcima da izvrše brzu proveru pritiska pre i nakon okidanja. Korisnik može rukom uhvatiti navlaku i pomeriti je unazad sve dok ne vidi jasno komoru I ubedi se da je metak pravilno postavljen.

Kada se sve uradi ispravno, ruka se ne približava cevi pištolja.

Dodatne informacije

Brendovi

Kalibar

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi