Kategorije proizvoda

Pištoljski set Glock 44 22 l.r. SET EU-5160

DIMENZIJE
1 Dužina (sveukupna)*: 185 mm | 7.28 inča
2 Dužina navlake: 174 mm | 6.85 inča
3 Širina (seukupna): 32 mm | 1.26 inča
4 Širina navlake: 25,5 mm | 1.00 inča
5 Visina (uključujući i magacin): 128 mm | 5.04 inča
6 Prečnik nišana POLIMER: 153 mm | 6.02 inča / 158 mm | 6.22 inča (podesivo)
Prečnik nišana ČELIK: 152 mm | 5.98 inča
Prečnik nišana GNS: 151 mm | 5.94 inča
7 Rastojanje okidača *: 70 mm | 2.76 inča

74,990.00 RSD

Ovaj proizvod se isključivo može kupiti u jednom od naših prodajnih mesta i nije dostupan za online kupovinu.

PODELI:

Dodatne informacije i informacije o kupovini možete dobiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Pištoljski set Glock 44 22 l.r. SET EU-5160

Jednom kada se naviknete na savršenstvo – više ne prihvatate ništa manje. G44 je idealan pištolj za početak ili unapređenje vašeg streljaštva. Savršena mešavina polimera i čelika vam osigurava prijatno iskustvo dok rukujete laganim pištoljem sa malim trzajima. G44 je pištolj kompaktne veličine koji možete prilagoditi skoro svakoj veličini ruke koristeći različite dodatke koji se isporučuju sa pištoljem. Testiran je širokim spektrom municije, a cev GLOCK Marksman daje visoki nivo preciznosti.

Prava oprema je od naročitog značaja. G44 dolazi sa podesivim tankim zadnjim nišanima od polimera, dva magacina, šrafcigerom za nišan, novim kompletom za čišćenje manje cevi i setom dodataka beavertail backstraps. Sve što je potrebno za dobru pripremu strelca.

DIMENZIJE
1 Dužina (sveukupna)*: 185 mm | 7.28 inča
2 Dužina navlake: 174 mm | 6.85 inča
3 Širina (seukupna): 32 mm | 1.26 inča
4 Širina navlake: 25,5 mm | 1.00 inča
5 Visina (uključujući i magacin): 128 mm | 5.04 inča
6 Prečnik nišana POLIMER: 153 mm | 6.02 inča / 158 mm | 6.22 inča (podesivo)
Prečnik nišana ČELIK: 152 mm | 5.98 inča
Prečnik nišana GNS: 151 mm | 5.94 inča
7 Rastojanje okidača *: 70 mm | 2.76 inča

* ZA MODELE GEN4/GEN5 i G44: Pogledajte strane o tehnologiji Gen5, Gen4 i G44 za srednje/velike dodatke (G19Ks i G45 možete naći ispod).
Tehnički podaci su zaokruženi i ne odražavaju tolerancije – mogu se menjati bez prethodne najave! Podložno tehničkim izmenama.

Hibridna navlaka od polimer-čelika – Posebno razvijena za G44, nova hibridna navlaka poseduje visoku stabilnost i izdržljivost.

Ambidekstralna poluga za zaustavljanje navlake – Olakšava vlasnicima pištolja da brzo, bezbedno i udobno manipulišu navlakom bez obzira da li su levoruki ili dešnjaci.

GLOCK Marksman cev – GLOCK Marksman cev (GMB) poseduje poboljšano narezivanje cevi zasnovano na proverenom poligonalnom dizajnu cevi koji pruža dodatnu preciznost.

Safe Action® Sistem – Tri sigurnosna sistema se isključuju uzastopno kada se okidač povuče i automatski se ponovo aktiviraju kada se okidač otpusti.

Prilagodiva veličina okvira – G44 dolazi sa dodacima za dršku pištolja beavertail backstraps što omogućava strelcu da promeni obim ručke kako bi odgovarao individualnoj veličini ruke.

Pomoćni magacin za punjenje – 10 metaka – Polimerni magacin posebno je razvijen za G44. Integrisana pomoć i brže punjenje.

Podesivi tanki zadnji nišani od polimera – Omogućavaju podešavanja nišana po potrebi za najpreciznije postizanje cilja.

Šina za montiranje – Omogućavaju prilagođavanje pištolja raznim dodacima.

Prednji narezi – Pružaju dodatni izbor dodirne površine prilikom manipulacije navlakom omogućavajući strelcu pozitivnu trakciju čak i mokrom ili znojavom rukom.

Reverzibilni zatvarač magacina – Omogućava da prebacite zatvarač na levu ili desnu stranu pištolja u zavisnosti koju ruku koristite.

Indikator napunjenosti komore (Ghost hole) – služi kao indikator napunjene komore. Mala rupa se nalazi na zadnjem delu cevi na vrhu otvora za izbacivanje i omogućava vam da vidite da li u komori vatrenog oružja stoje patroni ili ne.

Polimerni okvir sa raširenim otvorom za magacin -Rašireni otvor za magacin G44 olakšava ponovno punjenje pištolja. Ova karakteristika čini pištolj idealnim za početnike ali I za profesionalce, omogućavajući udobnu zamenu magacina.

GLOCK-ov revolucionarni Safe Action® sistem obezbeđuje dosledno povlačenje okidača od prve do poslednje runde. Tri automatska, nezavisna jedan od drugog mehanička bezbednosna sistema ugrađena su u sistem za kontrolu paljbe pištolja.

Svaki GLOCK pištolj dolazi sa 3 nezavisna zaštitna sistema:
1. Osigurač okidača
2. Osigurač udarne igle
3. Osigurač u slučaju pada
Sva tri osigurača se isključuju uzastopno kada se povuče okidač i automatski se ponovo aktiviraju kada se okidač otpusti.

1. Osigurač okidača
Zaštitni sistem pretstavlja polugu, ugrađenu u okidač. Kada je osigurač okidača u položaju ka napred, on blokira pomeranje okidača unazad. Sigurnosni sistem i okidač moraju biti potpuno pritisnuti u isto vreme da bi se pucalo iz pištolja. Ako osigurač nije pritisnut, okidač se neće pomeriti unazad i dozvoliti da pištolj ispali hitac. Zaštitni sistem je dizajniran da zaštiti od pucanja, u slučaju da pištolj ispadne ili ako je okidač izložen bočnom pritisku.
2. Osigurač udarne igle
Ovaj zaštitni sistem mehanički blokira udarnu iglu da se kreće napred u stanje, spremno za ispaljivanje metka. Kako se okidač povlači unazad, poluga okidača gura osigurač udarne igle nagore i oslobađa kanal udarne igle. Ako odlučite da ne pucate i otpustite okidač, osigurač udarne igle se automatski ponovo uključuje.
3. Osigurač u slučaju pada
Okidač se nalazi na sigurnosnoj rampi unutar kućišta okidača. Okidač zahvata zadnji deo udarne igle i sprečava udarnu iglu da se pomeri napred. Kako se okidač povlači unazad, poluga okidača se spušta niz sigurnosnu rampu i omogućava otpuštanje udarne igle. Nakon pucanja, poluga okidača se pomera nagore i ponovo aktivira udarnu iglu. Kako se okidač otpušta, svi osigurači se automatski ponovo aktiviraju.

Glock safety

Brzo punjenje – Novi polimerni magacin sa integrisanom asistencijom za punjenje
G44 se isporučuje sa modularnim sistemom dodataka za prilagođavanje okvira pištolja. Dodaci omogućavaju korisniku da menja obim ručke kako bi odgovarao individualnoj veličini ruke. Dolaze u dve različite veličine.

Dodaci se lako menjaju i pričvršćuju za ram pomoću igle koja nudi sledeće opcije: verzija sa kratkim okvirom (SF), srednja (M) i velika (L) verzija.
Verzija sa kratkim okvirom (SF) bez montiranih pojaseva i dalje je kompletan, potpuno funkcionalan okvir. Dimenzije G44 su iste kao I kod G19 Gen5.

Pištoljski set G44 uključuje:
• G44 pištolj sa podesivim tankim nišanima od polimera i 1 magacinom za pomoćno punjenje
• Rezervni magacin G44 (10 metaka)
• Komplet za čišćenje
• Uputstvo za upotrebu
• Futrola za pištolj
• Komplet dodataka (M/L)
• Odvijač za podesivi tanki nišan od polimera

Dodatne informacije

Brendovi

Kalibar

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi