Kategorije proizvoda

Pištoljski set Glock 19 kal. 9×19 SET EU (Gen 5/FS)-11386-1

DIMENZIJE
1 Dužina (sveukupna)*: 185 mm | 7.28 inča
2 Dužina navlake: 174 mm | 6.85 inča
3 Širina (sveukupna): 34 mm | 1.34 inča
4 Širina navlake: 25,5 mm | 1.00 inča
5 Visina (uključujući i magacin): 128 mm | 5.04 inča
6 Prečnik nišana POLIMER: 153 mm | 6.02 inča
Prečnik nišana ČELIK: 152 mm | 5.98 inča
Prečnik nišana GNS: 151 mm | 5.94 inča
7 Rastojanje okidača *: 70 mm | 2.76 inča

91,990.00 RSD

Ovaj proizvod se isključivo može kupiti u jednom od naših prodajnih mesta i nije dostupan za online kupovinu.

PODELI:

Dodatne informacije i informacije o kupovini možete dobiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Pištoljski set Glock 19 kal. 9×19 SET EU (Gen 5/FS)-11386-1

GLOCK 19 Gen5 pištolj od 9 mm Luger je idealan za svestraniju upotrebu zbog svojih smanjenih dimenzija. Novi dizajn rama bez žlebova za prste omogućava prilagođavanje drške bilo kojoj veličini ruke postavljanjem različitih Beavertail Backstraps dodataka. Navlaka poseduje vrhunsku GLOCK tvrdu površinu i nDLC završnu obradu u nereflektivnoj crnoj boji. Dolazi sa prednjim narezom (FS) koje pružaju dodatni izbor dodirne površine prilikom manipulacije navlakom omogućavajući strelcu pozitivnu trakciju čak i mokrom ili znojavom rukom. Reverzibilni i uvećani zatvarač magacina, koji se može menjati u zavisnosti od korisnika, kao i ambidekstralna poluga zaustavljanja navlake omogućava rukovanje kako levom tako i desnom rukom. Svaki G17 Gen5 poseduje GLOCK Marksman Barrel (GMB) odgovarajućeg ranga koji pruža povećanu preciznost sa poligonalnim narezima i poboljšanom cevi.

DIMENZIJE
1 Dužina (sveukupna)*: 185 mm | 7.28 inča
2 Dužina navlake: 174 mm | 6.85 inča
3 Širina (sveukupna): 34 mm | 1.34 inča
4 Širina navlake: 25,5 mm | 1.00 inča
5 Visina (uključujući i magacin): 128 mm | 5.04 inča
6 Prečnik nišana POLIMER: 153 mm | 6.02 inča
Prečnik nišana ČELIK: 152 mm | 5.98 inča
Prečnik nišana GNS: 151 mm | 5.94 inča
7 Rastojanje okidača *: 70 mm | 2.76 inča

* ZA MODELE GEN4/GEN5 i G44: Pogledajte strane o tehnologiji Gen5, Gen4 i G44 za srednje/velike dodatke (G19Ks i G45 možete naći ispod).
Tehnički podaci su zaokruženi i ne odražavaju tolerancije – mogu se menjati bez prethodne najave! Podložno tehničkim izmenama.

G19 GEN5 I G44 – ista veličina – različiti kalibri
G44 22 l.r. kalibra poseduju istu veličinu, rukohvat i držanje kao G19, što ovaj pištolj čini savršenim pištoljem za obuku novih strelaca, sportskih strelaca i sve ostale.

Prednji narez (FS) – Obezbeđuje drugačiji izgled i dodatnu taktilnu površinu.

nDLC završna obrada na cevi i navlaci – GLOCK-ov nDLC pruža čvršću, trajniju zaštitu od prethodno korišćene završne obrade. nDLC završni sloj povećava zaštitu od korozije i grebanja i poboljšava sposobnost pištolja da funkcioniše u nepovoljnim uslovima.

Ambidekstralna poluga za zaustavljanje navlake – Olakšava vlasnicima pištolja da brzo, bezbedno i udobno manipulišu navlakom bez obzira da li su levoruki ili dešnjaci.

GLOCK Marksman cev – GLOCK Marksman cev (GMB) poseduje poboljšano narezivanje cevi zasnovano na proverenom poligonalnom dizajnu cevi koji pruža dodatnu preciznost.

Rašireni otvor za magacin za brzo punjenje – Veći otvor raširenog otvora za magacin olakšava ubacivanje magacina, posebno u stresnim situacijama kada je svaki delić sekunde bitan.

Uvećana prilagodivost nakon uklanjanja žlebova za prste – Udoban rukohvat za širi krug korisnika, bez obzira na veličinu njihove ruke.

Safe Action® Sistem – Tri sigurnosna sistema se isključuju uzastopno kada se okidač povuče i automatski se ponovo aktiviraju kada se okidač otpusti.

Uvećana donja ploča – Uvećana prednja strana donje ploče olakšava izvlačenje magacina iz pištolja ako ne ispadne tokom kvara ili ponovnog punjenja.

Bezbednosna prednost pomoću narandžastog indikatora – Narandžasti indikator omogućava strelcu da jasno vidi da li je u magacinu ostalo još metaka ili ne.

Kapacitet magacina – U zavisnosti od kalibra i veličine modela pištolja, dostupni su magacini velikog kapaciteta.

Prilagodiva veličina okvira – Svaki model GLOCK Gen5 pištolja omogućava strelcu da promeni obim ručke kako bi odgovarao individualnoj veličini ruke i dolazi sa dodacima za dršku pištolja u dve veličine.

Gen4 RTF – okvir sa grubom teksturom – Proverena gruba teksturirana površina rama Gen4 prisutna je i na ramu Gen5. Dizajniran je da poboljša prianjanje, a da pritom ne bude previše agresivan.

Reverzibilni zatvarač magacina – Zatvarač okvira Gen5 je reverzibilan i uvećan prema zadnjem delu pištolja. Reverzibilni zatvarač magacina je lakši za korišćenje i doseg strelca a takođe omogućava i da prebacite zatvarač na levu ili desnu stranu pištolja

Šina za montiranje – Šine za montiranje ispred osigurača okidača na svim takmičarskim, standardnim i kompaktnim okvirima omogućavaju montažu dodataka kao što su taktička svetla i laseri.

Polimerni okvir – Izdržljivi i lagani okvir od polimera apsorbuje trzaj.

Indikator napunjenosti komore – Vidljivi i opipljivi indikator je deo ekstraktora koji pokazuje da li je komora zauzeta.

GLOCK-ov revolucionarni Safe Action® sistem obezbeđuje dosledno povlačenje okidača od prve do poslednje runde. Tri automatska, nezavisna jedan od drugog mehanička bezbednosna sistema ugrađena su u sistem za kontrolu paljbe pištolja.

Svaki GLOCK pištolj dolazi sa 3 nezavisna zaštitna sistema:
1. Osigurač okidača
2. Osigurač udarne igle
3. Osigurač u slučaju pada
Sva tri osigurača se isključuju uzastopno kada se povuče okidač i automatski se ponovo aktiviraju kada se okidač otpusti.

1. Osigurač okidača
Zaštitni sistem pretstavlja polugu, ugrađenu u okidač. Kada je osigurač okidača u položaju ka napred, on blokira pomeranje okidača unazad. Sigurnosni sistem i okidač moraju biti potpuno pritisnuti u isto vreme da bi se pucalo iz pištolja. Ako osigurač nije pritisnut, okidač se neće pomeriti unazad i dozvoliti da pištolj ispali hitac. Zaštitni sistem je dizajniran da zaštiti od pucanja, u slučaju da pištolj ispadne ili ako je okidač izložen bočnom pritisku.
2. Osigurač udarne igle
Ovaj zaštitni sistem mehanički blokira udarnu iglu da se kreće napred u stanje, spremno za ispaljivanje metka. Kako se okidač povlači unazad, poluga okidača gura osigurač udarne igle nagore i oslobađa kanal udarne igle. Ako odlučite da ne pucate i otpustite okidač, osigurač udarne igle se automatski ponovo uključuje.
3. Osigurač u slučaju pada
Okidač se nalazi na sigurnosnoj rampi unutar kućišta okidača. Okidač zahvata zadnji deo udarne igle i sprečava udarnu iglu da se pomeri napred. Kako se okidač povlači unazad, poluga okidača se spušta niz sigurnosnu rampu i omogućava otpuštanje udarne igle. Nakon pucanja, poluga okidača se pomera nagore i ponovo aktivira udarnu iglu. Kako se okidač otpušta, svi osigurači se automatski ponovo aktiviraju.

Glock safety

Naredna generacija
Kombinacija tehnologije budućnosti, naprednog dizajna i pozdanosti po kojoj je poznat GLOCK
• Navlaka sa prednjim narezima i nDLC završnom obradom
• Ambidekstralna poluga za zaustavljanje navlake i reverzibilno otpuštanje magacina
• Rašireni otvor za magacin i uklonjeni žlebovi za prste
• GLOCK Marksman cev (GMB)
• Lakše povlačenje okidača

Svaki model GLOCK Gen5 pištolja omogućava strelcu da promeni obim ručke kako bi odgovarao individualnoj veličini ruke i dolazi sa dodacima za dršku pištolja u dve veličine.
Dodaci se lako menjaju i pričvršćuju za ram pomoću igle koja nudi sledeće opcije: verzija sa kratkim okvirom (SF), srednja (M) i velika (L) verzija.
Verzija sa kratkim okvirom (SF) bez montiranih pojaseva i dalje je kompletan, potpuno funkcionalan okvir. Njegove dimenzije su manje od prethodnih generacija.

Prednji narezi (FS) pružaju dodatni izbor dodirne površine prilikom manipulacije navlakom omogućavajući strelcu pozitivnu trakciju čak i mokrom ili znojavom rukom. Ovaj novi dizajn nudi prednost profesionalnim strelcima da izvrše brzu proveru pritiska pre i nakon okidanja. Korisnik može rukom uhvatiti klizač i pomeriti ga unazad sve dok ne vidi jasno komoru I ubedi se da je metak pravilno postavljen.

Kada se sve uradi ispravno, ruka se ne približava cevi pištolja.

Dodatne informacije

Brendovi

Kalibar

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi