Kategorije proizvoda

Nož Viktorinox Classic 0.6223.94SD Camouflage 58mm-4423

Ovo je idealan preklopni nožić koji ćete lako nositi sa sobom svaki dan. Jer sa njim vi ne dobijate samo jedan proizvod, već čak sedam.

3,490.00 RSD

Ovaj proizvod se isključivo može kupiti u jednom od naših prodajnih mesta i nije dostupan za online kupovinu.

PODELI:

Dodatne informacije i informacije o kupovini možete dobiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Nož Viktorinox Classic 0.6223.94SD Camouflage 58mm-4423

Victorinox Classic SD nož je malih dimenzija i lako se može nositi uz privezak za ključeve. Jedna od njegovih prednosti je svakako veličina, jer ceo sklopljen nož ima samo 58 mm dužinu i teži 21 grama. Tako da ćete ga uvek imati sa sobom, a da nećete osetiti da zapravo nosite sa sobom multifunkcionalni alat. Sa samo jednom spravom dobijate 7 funkcija koje će vam svakodnevno dobro doći. Sečivo noža, kao i ostali metalni alat napravljen je od nerđajućeg čelika. Victorinox postoji preko jednog veka, i sa tako dugom tradicijom oni su sa razlogom samouvereni po pitanju njihovog kvaliteta. Zato svi Victorinox noževi imaju doživotnu garanciju na delove od inoxa.

Ovo je idealan preklopni nožić koji ćete lako nositi sa sobom svaki dan. Jer sa njim vi ne dobijate samo jedan proizvod, već čak sedam. Baš zbog svoje višefunkcionalnosti i praktičnosti, kao i klasičnog dizajna, ovaj nožić predstavlja idealan poklon. Lako staje na privezak za ključeve, u svaki ranac i u svaku torbu. Ponesite ga sa sobom već sutra, ili ga poklonite dragoj osobi.

Alati:
– mali nož
– makaze
– turpija
– šrafciger 2,5 mm
– čačkalica
– pinceta
– privezak

Dodatne informacije

Brendovi

Slični Proizvodi