Kategorije proizvoda

Lovačka Jakna HART SKADE J-5091

29,990.00 RSD

Sa jaknom Hart Skade-J dobro ste opremljeni za lov, planinarenje ili druge aktivnosti na otvorenom u hladnim zimskim danima.

PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Lovačka Jakna HART SKADE J-5091

Sa jaknom Hart Skade-J dobro ste opremljeni za lov, planinarenje ili druge aktivnosti na otvorenom u hladnim zimskim danima. Budući da ima izolacijsku oblogu koja se zagreva i unutrašnju vodonepropusnu OSMOTECH membranu koja je otporna na vetar. Zahvaljujući izdržljivoj, kvalitetnoj i bešumnoj tkanini, jakna je udobna za nošenje i može da podnese bilo kakav pokret.

Jakna ima odvojivu kapuljaču sa nekoliko opcija podešavanja, tako da kapuljaču možete optimalno prilagoditi sebi. Sa svojih osam džepova, jakna nudi puno prostora za odlaganje. Ima dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan veliki džep za odlaganje kapuljače. Džep na prsima sa vodootpornim patentnim zatvaračem i medijskim priključkom za mobilni telefon ili ličnu kartu. Dva teretna prednja džepa sa vodootpornim patentnim zatvaračima i dva toplija džepa za ruke takođe nude prostor za odlaganje sitnica. Drugi džep je veliki stražnji odeljak u koji se mogu smestiti veće stvari. Na pojasu se nalazi podesivi rub, tako da se jakna lako može prilagoditi jednom.
Uz ovu jaknu idu Lovačke Pantalone Hart Skade-T-5092

NAPOMENA : Jakna se može prati na 30 stepeni i ne treba je prati omekšivačem. Jaknu treba položiti ravno da se osuši.

 

Tabela velicina Hart odeca

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina Jakne

, , ,

Boja

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi