Kategorije proizvoda

BALLISTOL SPREJ 400ml 21817-3826

1,450.00 RSD

Univerzalno ulje za održavanje metala, drveta, kože, gume, sintetičkih materijala, krzna i još mnogo toga. Idealno za ručni rad, industriju, poljoprivredu, domaćinstvo, baštu, vozila, ribolov,
lov i streljaštvo.

PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

BALLISTOL SPREJ 400ml 21817-3826

Univerzalno ulje za održavanje metala, drveta, kože, gume, sintetičkih materijala, krzna i još mnogo toga. Idealno za ručni rad, industriju, poljoprivredu, domaćinstvo, baštu, vozila, ribolov, lov i streljaštvo.

Metal
BALLISTOL je jako popularan u industriji preciznih merača i alata, kao i u proizvodnji vaga i drugih preciznih instrumenata. BALLISTOL obezbeđuje zaštitni alkalni film na površini metala, neutrališe znoj ruku i druge korozivne ostatke kiseline tako da je površina zaštićena od korozije. Zbog niskog površinskog napona, sposoban je da prodre i u najmanje pukotine na metalnim površinama. Čisti i čini srebro i mesing sjajnim. Odličan za održavanje alata i instrumenata u oblasti precizne mehanike.

Koža
BALLISTOL efikasno štiti kožu od otvrdnjavanja i sušenja, od vode, insekata i gljivica. Ostaci taninske kiseline u koži biće neutralisani. Suva koža omekšava, ponovo postaje elastična i vraća svoj sjaj. Svetla koža može postati tamnija. Uobičajeni miris BALLISTOL-a brzo će ispariti. Nakon upotrbe na koži ne ostaje masni film.

Drvo
BALLISTOL štiti, čuva i podmlađuje sve prirodne drvene površine. Poboljšava svojstva drveta i štiti od vlage i insekata. Idealan je za starinski nameštaj!

Sintetičke površine
BALLISTOL održava i štiti sintetičke površine, otporne na ulja, održava njegovu elastičnost i štiti od isušivanja i otvrdnjavanja. Sprečava lepljenje gume na vratima automobile tokom zime. Obnavlja sjaj sintetičkih površina bez stvaranja masnog filma.

Koža I krzno:
BALLISTOL ulje je blago prema koži i potpuno bezopasno ako se slučajno konzumira. Idealno je za negu krzna životinja, za čišćenje njihovih ušiju ili konjske grive, repa i kopita.

Oružje:
BALLISTOL ulje štiti od korozije, podmazuje, čisti i deluje protiv ostataka praha, olova, bakra i tombaka. Prodire u najfinije pukotine i rastvara stare prljavštine i smole neodgovarajućih ulja. Neutrališe ostatke sagorevanja. Takođe čisti, održava i čuva drvene kundake i kožne remene.

Životna sredina
Ovaj proizvod se proizvodi od prirodnih supstanci. Bezopasan za ljude i životinje. Ni njegovo korišćenje ni prirodno razlaganje neće zagaditi životnu sredinu. Belo ulje koje se koristi za proizvodnju je apsolutno čisto sa medicinske tačke gledišta. BALLISTOL sadrži bezopasnu kombinaciju antioksidanata i medicinskih ulja, tako da nije podložan starenju i ne stvara smolu
godinama.

Zbog svoje kombinacije sastojaka I farmaceutski čistih supstanci BALLISTOL ne može stvarati smolu i može se koristiti u procesu proizvodnje hrane.

BALLISTOL ulje je dostupno u staklenoj bočici od 50 ml, u metalnom pakovanju od 500 ml, većim pakovanjima do 200 litara i kao sprej od 50 ml, 100 ml, 200 ml i 400 ml. Pump Sprayer od 250 ml najekonomičnija je alternativa aerosolima. Oil Pencil namenjen je za tačnu i veoma preciznu upotrebu BALLISTOL-a.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi