Kategorije proizvoda

BALLISTOL SET 23653-5546

3,290.00 RSD

Set sadrži:
– 50 ml odmašćivač
– 50 ml brunir
– 50 ml Ballistol sprej
– 10 rukavica od nitrila
– Krpa za čišćenje
– Četka od kozije dlake

PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

BALLISTOL SET 23653-5546

Set sadrži:
– 50 ml odmašćivač
– 50 ml brunir
– 50 ml Ballistol sprej
– 10 rukavica od nitrila
– Krpa za čišćenje
– Četka od kozije dlake

Brunirane površine su neklizajuće i nereflektirajuće. Jedini nedostatak može biti da je tanki zaštitni sloj probijen ogrebotinama ili drugim mehaničkim uticajima. Ova mala oštećenja takođe mogu brzo i lako da se poprave pomoću Ballistol seta.

Male ogrebotine koje nastaju tokom streljanja, takmičenja ili pogonskog lova ne samo da izgledaju ružno, već postaju slabe tačke gde se na vašem oružje može stvoriti rđa ili korozija. Dakle, celokupno stanje metala trpi i time značajno gubi na vrednosti. U ovakvim situacijama Ballistol set je idealni pomoćnik. Kompaktno kućište sadrži sve neophodne komponente za uspešno bruniranje i stoga omogućava postizanje najboljih rezultata. Odmašćivač će vam pomoći da pravilno pripremite površinu. Nakon toga obrada brunirom, a kao završna obrada Ballistol sprejem koji će očuvati duboku crnu boju. Krpe za čišćenje i četka od kozje dlake su uključene u komplet, kao i zaštitne rukavice od nitrila.

Primena:
Prvo uklonite prljavštinu sa delova koje ćete izglancati krpom za čišćenje. Nakon toga stavite rukavice od nitrila. Zaštita je važna za vašu kožu i sprečava ponovno masnoće/prljanje čelika. Deo koji se brunira mora biti potpuno očišćen od masnoće kako biste postigli ravnomerne rezultate. Da biste to uradili, držite predmet pod uglom i uklonite površinu odmašćivačem. Jednostavno pustite da hladni odmašćivač curi pod uglom. Nakon nekoliko minuta, površina je čista i hladni odmašćivač će se ispariti.
Nakon sušenja, iskoristite četku od kozje dlake koja se nalazi u kompletu da brzo nanesete brunir na područje koje želite da obradite i lagano ga rasporedite. Posle otprilike jednog do dva minuta, formira se žućkasti sloj. Sada možete isprati brunirano područje sa puno vode. Zatim pažljivo upijte vodu mekom papirnom maramicom.
Na kraju, brunirano područje obradite Ballistol sprejem i ostaviti da se stvrdene, najbolje preko noći. Obrišite višak ulja mekom pamučnom krpom. Brunirano pordučje sada je dobilo crnu boju. Bilo koji čelik sa sadržajem hroma manjim od 3% može biti bruniran. Aluminijum i nerđajući čelik u osnovi nisu pogodni za bruniranje.

 

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi