Kategorije proizvoda
Akcija!

PARD NV007V 12mm lens-554-1

Original price was: 41,490.00 RSD.Current price is: 36,990.00 RSD.

PARD NV007V je lagani uređaj za noćno osmatranje i koji vam omogućava da brzo i lako pretvorite svoj dnevni optički nišan u vrhunsku noćnu optiku za lov na blizinu i na velike udaljenosti, kako danju tako i noću.

AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA!

PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

PARD NV007V 12mm lens-554-1

Pard NV007V je nova verzija NV007A.
PARD NV007V je lagani uređaj za noćno osmatranje i koji vam omogućava da brzo i lako pretvorite svoj dnevni optički nišan u vrhunsku noćnu optiku za lov na blizinu i na velike udaljenosti, kako danju tako i noću. Više nije potrebno da puška posvetite jedino noćnim nišanima, NV007V pruža idealno rešenje. Jednostavno postavite monokular na Vaš optički nišan i pretvorite ga u noćni.

– Brzo i lako pretvorite dnevni optički nišan u noćni.
– 1024×768 HD OLED ekran izvanredno prikazuje boje, štedi energiju, brze slike visokog kontrasta, pruža jasne i glatke slike naspram objekata u pokretu, čak i u uslovima niske temperature.
– Aluminijumski nosač koji se lako postavlja sa setom adaptera u 3 veličine sa kopčama pretvara dnevnu optiku u noćnu za nekoliko sekundi.
– WIFI Funkcija: Možete koristiti svoj telefon, računar ili tablet dok povežete noćni monokular sa internetom.
– HD režim Dan/Noć: HD digitalni noćni monocular Vam pruža jasnu sliku bez obzira na okolinu danju ili noću. Možete uslikati jasne fotografije čak i u mraku!
– Funkcija HD kamere i rekordera: 1080p HD rezolucija Vam omogućava da dobijete sliku najboljeg kvaliteta danju ili noću. A sa SD karticom možete snimiti sve bez dodatnih USB kablova.
– IR pozicioniranje: Sa IR pozicioniranjem možete brzo pronaći metu u mraku na udaljenosti od 200m.
– Lagano rukovanje: Težina monokulara je samo 0,62 lb što je jako pogodno za nošenje. Možete ga koristiti sa bilo kojom vrstom optičkog nišana.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi