Kategorije proizvoda

BALLISTOL BIBER SPREJ-KO FOG 40ml KLEVER-4592

890.00 RSD

Kao magla, biber sprej sa širokim rasprskavanjem je idealan za siguran pogodak bez preciznog ciljanja. 50 ml biber spreja stane u svaki džep i nudi dovoljnu zaštitu za mnoge upotrebe.

PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

BALLISTOL BIBER SPREJ-KO FOG 40ml KLEVER-4592

Ballistol biber sprej KO sa najvećom dozom prirodnog koncentrata kajenske paprike Oleresin Capsicum postiže domet prskanja do 5 metara. Kao magla, biber sprej sa širokim rasprskavanjem je idealan za siguran pogodak bez preciznog ciljanja. 50 ml biber spreja stane u svaki džep i nudi dovoljnu zaštitu za mnoge upotrebe.

Efekat biber spreja
Biber sprej sa koncentracijom od 11 OC obezbeđuje trenutni i maksimalni efekat. Aktivna supstanca kapsaicin u prirodnom koncentratu paprike Oleoresin Capsicum izaziva peckanje na sluzokoži i konjuktivi. Pored toga, ako se magla od spreja delimično udahne, javlja se nasilan refleks kašlja.

Imajte na umu da upotreba biber spreja nije dozvoljena u mnogim zemljama. Iako je biber sprej dostupan u Nemačkoj, može se koristiti samo protiv životinja. Sve informacije o legalnoj upotrebi biber spreja, kao i savete o tome kako da ga koristite, prvu pomoć u slučaju zloupotrebe i kako deluje biber sprej možete pronaći u našim informacijama o spreju.

Panik brava sprečava nepravilnu upotrebu u hitnim situacijama:
Svi naši sprejevi za samoodbranu sa kapacitetom manjim od 100 ml opremljeni su patentiranom panik bravom. Ovo sprečava pogrešno rukovanje okidačem kada se deluje intuitivno u hitnim situacijama. Bilo da pritisnete panik dugme ili uhvatite okidač odbrambenog spreja, gas se odmah oslobađa. U svakom slučaju, zatvarač štiti od slučajnog otpuštanja tokom transporta ili dok se sprej nalazi u torbici. Dakle, sigurnost vam je garantovana.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi