Pištoljski set Glock 17. kal.9×19 SET EU (Gen5FS)-11385-1

DIMENZIJE
1 Dužina (sveukupna)*: 202 mm | 7.95 inča
2 Dužina navlake: 186 mm | 7.32 inča
3 Širina (sveukupna): 34 mm | 1.34 inča
4 Širina navlake: 25,5 mm | 1.00 inča
5 Visina (uključujući i magacin): 139 mm | 5.47 inča
6 Prečnik nišana POLIMER: 165 mm | 6.50 inča
Prečnik nišana ČELIK: 164 mm | 6.46 inča
Prečnik nišana GNS: 163 mm | 6.42 inča
7 Rastojanje okidača *: 70 mm | 2.76 inča

91,990RSD

Ovaj proizvod se isključivo može kupiti u jednom od naših prodajnih mesta i nije dostupan za online kupovinu.

PODELI:

Dodatne informacije i informacije o kupovini možete dobiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Pištoljski set Glock 17. kal.9×19 SET EU (Gen5FS)-11385-1

Novi dizajn rama GLOCK 17 Gen5 uklonio je žlebove za prste radi veće prilagodivosti, ali i dalje omogućava lako pristajanje i držanje pomoću različitih Beavertail Backstraps dodataka. Navlaka poseduje vrhunsku GLOCK tvrdu površinu i nDLC završnu obradu u nereflektivnoj crnoj boji. Dolazi sa prednjim narezom (FS) koje pružaju dodatni izbor dodirne površine prilikom manipulacije navlakom omogućavajući strelcu pozitivnu trakciju čak i mokrom ili znojavom rukom. Rašireni otvor za magacin okvir omogućava korisniku brže ponovno punjenja kada su I najmanji delići sekunde važni. Reverzibilni i uvećani zatvarač magacina, koji se može menjati u zavisnosti od korisnika, kao i ambidekstralna poluga zaustavljanja klizača omogućava rukovanje kako levom tako i desnom rukom.

DIMENZIJE
1 Dužina (sveukupna)*: 202 mm | 7.95 inča
2 Dužina navlake: 186 mm | 7.32 inča
3 Širina (sveukupna): 34 mm | 1.34 inča
4 Širina navlake: 25,5 mm | 1.00 inča
5 Visina (uključujući i magacin): 139 mm | 5.47 inča
6 Prečnik nišana POLIMER: 165 mm | 6.50 inča
Prečnik nišana ČELIK: 164 mm | 6.46 inča
Prečnik nišana GNS: 163 mm | 6.42 inča
7 Rastojanje okidača *: 70 mm | 2.76 inča

* ZA MODELE GEN4/GEN5 i G44: Pogledajte strane o tehnologiji Gen5, Gen4 i G44 za srednje/velike dodatke (G19Ks i G45 možete naći ispod).
Tehnički podaci su zaokruženi i ne odražavaju tolerancije – mogu se menjati bez prethodne najave! Podložno tehničkim izmenama.

GLOCK-ov revolucionarni Safe Action® sistem obezbeđuje dosledno povlačenje okidača od prve do poslednje runde. Tri automatska, nezavisna jedan od drugog mehanička bezbednosna sistema ugrađena su u sistem za kontrolu paljbe pištolja.

Svaki G17 Gen5 poseduje GLOCK Marksman Barrel (GMB) odgovarajućeg ranga koji pruža povećanu preciznost sa poligonalnim narezima i poboljšanom cevi.

Prednji narez (FS) – Obezbeđuje drugačiji izgled i dodatnu taktilnu površinu.

nDLC završna obrada na cevi i navlaci – GLOCK-ov nDLC pruža čvršću, trajniju zaštitu od prethodno korišćene završne obrade. nDLC završni sloj povećava zaštitu od korozije i grebanja i poboljšava sposobnost pištolja da funkcioniše u nepovoljnim uslovima.

Ambidekstralna poluga za zaustavljanje navlake – Olakšava vlasnicima pištolja da brzo, bezbedno i udobno manipulišu navlakom bez obzira da li su levoruki ili dešnjaci.

GLOCK Marksman cev – GLOCK Marksman cev (GMB) poseduje poboljšano narezivanje cevi zasnovano na proverenom poligonalnom dizajnu cevi koji pruža dodatnu preciznost.

Rašireni otvor za magacin za brzo punjenje – Veći otvor raširenog otvora za magacin olakšava ubacivanje magacina, posebno u stresnim situacijama kada je svaki delić sekunde bitan.

Uvećana prilagodivost nakon uklanjanja žlebova za prste – Udoban rukohvat za širi krug korisnika, bez obzira na veličinu njihove ruke.

Safe Action® Sistem – Tri sigurnosna sistema se isključuju uzastopno kada se okidač povuče i automatski se ponovo aktiviraju kada se okidač otpusti.

Uvećana donja ploča – Uvećana prednja strana donje ploče olakšava izvlačenje magacina iz pištolja ako ne ispadne tokom kvara ili ponovnog punjenja.

Bezbednosna prednost pomoću narandžastog indikatora – Narandžasti indikator omogućava strelcu da jasno vidi da li je u magacinu ostalo još metaka ili ne.

Kapacitet magacina – U zavisnosti od kalibra i veličine modela pištolja, dostupni su magacini velikog kapaciteta.

Prilagodiva veličina okvira – Svaki model GLOCK Gen5 pištolja omogućava strelcu da promeni obim ručke kako bi odgovarao individualnoj veličini ruke i dolazi sa dodacima za dršku pištolja u dve veličine.

Gen4 RTF – okvir sa grubom teksturom – Proverena gruba teksturirana površina rama Gen4 prisutna je i na ramu Gen5. Dizajniran je da poboljša prianjanje, a da pritom ne bude previše agresivan.

Reverzibilni zatvarač magacina – Zatvarač okvira Gen5 je reverzibilan i uvećan prema zadnjem delu pištolja. Reverzibilni zatvarač magacina je lakši za korišćenje i doseg strelca a takođe omogućava i da prebacite zatvarač na levu ili desnu stranu pištolja

Šina za montiranje – Šine za montiranje ispred osigurača okidača na svim takmičarskim, standardnim i kompaktnim okvirima omogućavaju montažu dodataka kao što su taktička svetla i laseri.

Polimerni okvir – Izdržljivi i lagani okvir od polimera apsorbuje trzaj.

Indikator napunjenosti komore – Vidljivi i opipljivi indikator je deo ekstraktora koji pokazuje da li je komora zauzeta.

Svaki GLOCK pištolj dolazi sa 3 nezavisna zaštitna sistema:
4. Osigurač okidača
5. Osigurač udarne igle
6. Osigurač u slučaju pada
Sva tri osigurača se isključuju uzastopno kada se povuče okidač i automatski se ponovo aktiviraju kada se okidač otpusti.

1. Osigurač okidača
Zaštitni sistem pretstavlja polugu, ugrađenu u okidač. Kada je osigurač okidača u položaju ka napred, on blokira pomeranje okidača unazad. Sigurnosni sistem i okidač moraju biti potpuno pritisnuti u isto vreme da bi se pucalo iz pištolja. Ako osigurač nije pritisnut, okidač se neće pomeriti unazad i dozvoliti da pištolj ispali hitac. Zaštitni sistem je dizajniran da zaštiti od pucanja, u slučaju da pištolj ispadne ili ako je okidač izložen bočnom pritisku.
2. Osigurač udarne igle
Ovaj zaštitni sistem mehanički blokira udarnu iglu da se kreće napred u stanje, spremno za ispaljivanje metka. Kako se okidač povlači unazad, poluga okidača gura osigurač udarne igle nagore i oslobađa kanal udarne igle. Ako odlučite da ne pucate i otpustite okidač, osigurač udarne igle se automatski ponovo uključuje.
3. Osigurač u slučaju pada
Okidač se nalazi na sigurnosnoj rampi unutar kućišta okidača. Okidač zahvata zadnji deo udarne igle i sprečava udarnu iglu da se pomeri napred. Kako se okidač povlači unazad, poluga okidača se spušta niz sigurnosnu rampu i omogućava otpuštanje udarne igle. Nakon pucanja, poluga okidača se pomera nagore i ponovo aktivira udarnu iglu. Kako se okidač otpušta, svi osigurači se automatski ponovo aktiviraju.

Glock safety system

Naredna generacija
Kombinacija tehnologije budućnosti, naprednog dizajna i pozdanosti po kojoj je poznat GLOCK
• Navlaka sa prednjim narezima i nDLC završnom obradom
• Ambidekstralna poluga za zaustavljanje navlake i reverzibilno otpuštanje magacina
• Rašireni otvor za magacin i uklonjeni žlebovi za prste
• GLOCK Marksman cev (GMB)
• Lakše povlačenje okidača

Svaki model GLOCK Gen5 pištolja omogućava strelcu da promeni obim ručke kako bi odgovarao individualnoj veličini ruke i dolazi sa dodacima za dršku pištolja u dve veličine.
Dodaci se lako menjaju i pričvršćuju za ram pomoću igle koja nudi sledeće opcije: verzija sa kratkim okvirom (SF), srednja (M) i velika (L) verzija.
Verzija sa kratkim okvirom (SF) bez montiranih pojaseva i dalje je kompletan, potpuno funkcionalan okvir. Njegove dimenzije su manje od prethodnih generacija.

Prednji narezi (FS) pružaju dodatni izbor dodirne površine prilikom manipulacije navlakom omogućavajući strelcu pozitivnu trakciju čak i mokrom ili znojavom rukom. Ovaj novi dizajn nudi prednost profesionalnim strelcima da izvrše brzu proveru pritiska pre i nakon okidanja. Korisnik može rukom uhvatiti navlaku i pomeriti je unazad sve dok ne vidi jasno komoru I ubedi se da je metak pravilno postavljen.
Kada se sve uradi ispravno, ruka se ne približava cevi pištolja.

Dodatne informacije

Brendovi

Glock

Kalibar

9×19

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi