Nož Fallkniven R2 Scout

23,490RSD

Nož je dizajniran za one koji imaju nešto manje ruke, odnosno za žene, mlade ljude, devojke ili za one koji jednostavno više vole nož koji je malo manji – bez žrtvovanja kvaliteta.

PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Nož Fallkniven R2 Scout

R2 Scout je naš najnapredniji nož sa fiksnim sečivom za aktivnu upotrebu na otvorenom. To je svestrani nož najvišeg kvaliteta, nož kome zaista možete verovati ako dođe do zahtevne situacije. Snažan je, a da nije težak i glomazan i dobijate dobar, siguran hvat zahvaljujući našoj klasičnoj anatomski dobro dizajniranoj dršci. Navlaka noža ima dvosmerni sistem zaključavanja, delimično bravu sa ključem sa oprugom koja generalno drži nož u koricama, a delom bravu sa kopčom koju preklapate do 100% sigurnog zaključavanja noža. Čelik koji koristimo je švedski čelik u prahu svetske klase (Elmax) koji je pažljivo kaljen, ohlađen na minus 190°C i zatim kaljen dva sata do tvrdoće od HRC 61/62. Daje čvrst i u isto vreme čvrst čelik koji ostaje oštar dugo vremena, a da nije lomljiv.

Nož je dizajniran za one koji imaju nešto manje ruke, odnosno za žene, mlade ljude, devojke ili za one koji jednostavno više vole nož koji je malo manji – bez žrtvovanja kvaliteta. Po kvalitetu, tako se takmiči sa većinom noževa na svetskom tržištu (uključujući i mnoge naše modele), ali s obzirom na to da više od polovine svetske populacije čine žene/devojke, nije više nego ispravno da ova kategorija kupaca takođe dobija najbolju svetsku tehniku. To još uvek nije „devojački nož“ već jednostavno nož za one koji nemaju ruke velike kao poklopac.

Konveksna brušena ivica je oštra po drvetu i veoma dobro zadržava oštrinu. Kada ivica izgubi oštrinu ili ako ste dobili udubljenje na ivici, koristite fini, ravni dijamantski brus kao DC4 da biste vratili ivicu u prvobitni izgled.

Nekoliko reči o dimenzijama noža: Razlog zašto smo izabrali da imamo zaista snažno sečivo je da nožu damo snagu da izdrži stres. Oštrica sečiva, odnosno deo sečiva koji ulazi u unutrašnjost drške, takođe je širok i jak i vidljiv je na kraju drške. Vrh sečiva je ojačan kako bi se sprečilo njegovo lomljenje. Nož je velikih dimenzija da izdrži mnogo naprezanja, tako da ako ovaj nož koristite sa malo razmišljanja, on će trajati doživotno. Ne samo da je klimatski pametan, već treba i da brine o ograničenim resursima Zemlje.

Dodatne informacije

Brendovi

Fallkniven

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi