Noćni monokular PARD NV007A-5059

36,990RSD

  • Ovaj uređaj radi samo sa baterijom
  • Ugrađeni kompaktni IC osvetljivač sa 3 režima napajanja i funkcijom zuma
  • Ugrađeni laserski osvetljivač

Nema na zalihama

PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Noćni monokular PARD NV007A-5059

Noćni monokular koji pretvara vašu optiku u noćnu optiku. U nekoliko minuta možete je preneti na drugu optiku bez da bacate pare na nove noćne monokulare. Možete da projektujete sliku na vaš mobilni telefon uz pomoć aplikacije koja se instalira na vašem telefonu. Slikajte ili snimajte svoje trenutke iz lova i pohvalite se svojim kolegama lovcima.

PARD NV007 ima mogućnost snimanja vaših omiljenih trenutaka i oni se mogu videti na samom uređaju. Jedna od ključnih prednosti PARD NV007 je njegova sposobnost da se uparuje sa dnevnom optikom prečnikom okulara od 45 mm, bez IR-a na okularu, tako da možete promeniti PARD iz jedne postavljene puške u drugu za nekoliko minuta.

Koristi mikro SD karticu za čuvanje video zapisa. Prilagođavanje dioptrije. Ide jedna baterija 18650 (isporučuje se odvojeno) – Ovaj uređaj radi samo sa baterijom. Ugrađeni kompaktni IC osvetljivač sa 3 režima napajanja i funkcijom zuma. Ugrađeni laserski osvetljivač. Nosač opsega uključen za brzu ugradnju i isključivanje sočiva od 1,5 mm sa matičnim uvećanjem, fokusirajući osigurava oštar končanicu.

NAPOMENA: Za ovu stavku potreban je spoljni punjač baterija. Mikro USB port služi za prenos podataka na računar, a NE za punjenje. Punjenje putem USB porta može oštetiti uređaj, a sva oštećenja koja su prouzrokovana neće biti pokrivena garancijom.

Dodatne informacije

Brendovi

Pard

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi