Baterijska lampa ARMYTEK Doberman Pro USB warm-5656

9,990RSD

Doberman Pro je model sa uskim snopom svetlosti i glatkim prelazom između sažetog i širokog izlivanja svetlosti.
Kombinacija kompaktnog kućišta i impresivnih svetlosnih karakteristika čini Dobermann Pro baterijskom lampom 2 u 1 za taktičku i svakodnevnu primenu.

Nema na zalihama

PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Baterijska lampa ARMYTEK Doberman Pro USB warm-5656

Doberman Pro je model sa uskim snopom svetlosti i glatkim prelazom između sažetog i širokog izlivanja svetlosti. Kombinacija kompaktnog kućišta i impresivnih svetlosnih karakteristika čini Dobermann Pro baterijskom lampom 2 u 1 za taktičku i svakodnevnu primenu.
Baterijska lampa sa osvetljenjem od 1400 lumena je najpogodnija za upotrebu na srednjim udaljenostima od 100-200 metara (maksimalna udaljenost svetlosti je 363 metara). Doberman Pro se može poneti na duga putovanja ili tokom rekreacija na otvorenom. Kao i svi modeli poboljšane taktičke linije, ovo je spremno rešenje visoke tehnologije sa isporučenom baterijom i magnetnim kablom za punjenje sa bilo kog USB izvora napajanja. Standardno kućište prečnika 1 inča omogućava upotrebu dodatnih taktičkih dodataka: bilo koji nosač za oružje i originalni daljinski prekidači. Za praktično svakodnevno nošenje, set uključuje izdržljivu najlonsku futrolu, čeličnu kopču i konopac.

– Impresivne svetlosne karakteristike: poseban precizno izračunat reflektor za LED modifikaciju visokog intenziteta, koji obezbeđuje 1,5 puta veći domet svetlosti u poređenju sa uobičajenim LED diodama, a kaljeno staklo sa antirefleksnim premazom za maksimalni dobačaj stvara jasnu centralnu tačku sa minimalnim bočnim izlivanjem pri osvetljenosti od 1400 lumena. Prečnik izlivanja je 10 metara na udaljenosti od 100 metara.
– Inovativna elektronika i firmware: optimizovano vreme rada i poboljšana osvetljenost.
– Novo taktičko dugme: bešumno elektronsko dugme sprečava otkrivanje lokacije tokom lova ili specijalnih operacija.
– Brzi magnetni punjač: uključena 18650 Li-Ion 3500 mAh baterija koja se puni za 3 h 40 min.
– Poboljšane opruge: nove opruge za bolju zaštitu baterije i povećanu efikasnost performansi.
– Poboljšana pouzdanost: posebno postavljanje i fiksiranje drajvera u lampi.
– Elegantan izgled: mat eloksiranje, lakonski stil, novi korporativni brend.
– Prošireni set: baterija velikog kapaciteta 3500 mAh i brzi magnetni USB punjač su uključeni u paketu. Lampa je spremna za upotrebu čim je raspakujete.
– Kompatibilnost sa magnetnim daljinskim prekidačem: opcioni magnetni daljinski prekidač za trenutno uključivanje (samo kada je dugme pritisnuto) i za konstantno svetlo. Lako povezivanje jednim pokretom, nema potrebe za odvrtanjem poklopca.

PREDNOSTI TAKTIČKIH LAMPI SA MAGNETNIM PUNJAČEM
– Moćna Pro elektronika obezbeđuje konstantnu osvetljenost čak i na temperaturi od -40 °C i kada baterija nije potpuno napunjena.
– Dve vrste režima: lovački i taktički. Taktička za brz pristup režimu maksimalne osvetljenosti i Strobe režimu.
– Izdržava svaki trzaj zahvaljujući poboljšanim oprugama i ugrađenom drajveru unutar ojačane kapsule napunjene zaštitnim jedinjenjem.
– Standardno kućište od 1 inča je kompatibilno sa svim dodacima, uključujući originalni magnetni daljinski prekidač i magnetni nosač za brzo pričvršćivanje i uklanjanje jednim pokretom.
– Dvofazno elektronsko dugme I dalje poseduje dva nivoa pritiska slično mehaničkom prekidaču, ali je sada poboljšano d abude bešumno i 20 puta izdržljivije.
– Neravno dugme omogućava lako prebacivanje lampe dlanom.
– Inovativna tehnologija omogućava korišćenje bilo koje 18650 Li-Ion baterije sa strujom pražnjenja od 10A i pruža punu zaštitu od kratkog spoja čak i u slučaju kontakta između magnetnog konektora i metalnih predmeta.
– Čvrsto kučište izrađeno je od avionskog aluminijuma, specijalne mat antiabrazivne završne obrade bez grubih nareza.
– Čelični okvir sa mat nereflektujućim crnim titanijumskim premazom, koji sprečava otkrivanje lokacije, koristi se za dodatnu zaštitu optičkog sistema u slučaju pada.
– Aktivna kontrola temperature u realnom vremenu za sprečavanje pregrevanja kada je temperatura +58 °C i indikaciju upozorenja o niskom nivou baterije.
– Potpuna zaštita od vode, prljavštine i prašine u skladu sa standardom IP68 — lampa nastavlja da radi čak i na 25 metara dubine do 5 sati. Izdržava padove sa 10. sprata.
– Robustan i vodootporan magnetni konektor.
– Garancija: 24 meseca.

Dolazi sa 18650 Li-Ion baterijom (3500 mAh) u kompletu.
Za pouzdan rad lampe preporučujemo korišćenje brendiranih 18650 Li-Ion baterija bez PCB-a (nezaštićenih) ili baterija sa PCB-om koji garantuje struju pražnjenja od 10A.

 

Dodatne informacije

Brendovi

ArmyTek

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi