Lovačke pantalone HART BURGOA T-3858

9,990RSD

Lovačke pantalone Hart Burgoa nisu samo udobne i lagane, već i izdržljive i vodootporne, tada ćete sigurno napraviti pravi izbor sa Hart BURGOA-T. Savršene su za izbor u toplijoj lovnoj sezoni. Mešavina bešumnog materijala, gustog kepera i 500D cordure. Opremljene sa dva džepa na klizanje, bočnim džepom za teret i dva džepa sa rajflesusom u predelu sedišta, pantalone nude prostor za male predmete. Zona kolena je unapred oblikovana i tako garantuje optimalnu slobodu kretanja. Elastični pojas osigurava apsolutnu udobnost. Na pojasu su pričvršćene čvrste petlje na pojasu, tako da se pantalone opciono mogu nositi i sa kaišem. BURGOA-T je obložen laganom, udobnom poliesterskom tkaninom koja teško upija vlagu i brzo se suši.

  • prati u mašini na 30 ° C
  • perite odvojeno ili sa sličnim bojama
  • ne koristite omekšivač
  • ne sušite na direktnoj sunčevoj svetlosti
PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Lovačke pantalone HART BURGOA T-3858

Lovačke pantalone Hart Burgoa nisu samo udobne i lagane, već i izdržljive i vodootporne, tada ćete sigurno napraviti pravi izbor sa Hart BURGOA-T.
Savršene su za izbor u toplijoj lovnoj sezoni
Mešavina bešumnog materijala, gustog kepera i 500D cordure

Mešavina materijala od kepera sa niskim nivoom buke i robusnog najlona
vodootporna i visoko prozračna OSMOTECH membrana.

Tehničke funkcionalne pantalone impresioniraju odličnom udobnošću i izdržljivošću. To je zbog mešavine besumnog materijala, gustog kepera i 500D CORDURE. Potpuno opremljene vodootpornom i visoko prozračnom OSMOTECH membranom, BURGOA-T optimalno štiti od vlage i vetra.

Funkcionalnost i udobnost su osnova za udobnu odeću za lov.
Hart ostaje veran ovom principu u kompaniji BURGOA-T. Opremljene sa dva džepa na klizanje, bočnim džepom za teret i dva džepa sa rajflesusom u predelu sedišta, pantalone nude prostor za male predmete. Zona kolena je unapred oblikovana i tako garantuje optimalnu slobodu kretanja. Elastični pojas osigurava apsolutnu udobnost. Na pojasu su pričvršćene čvrste petlje na pojasu, tako da se pantalone opciono mogu nositi i sa kaišem. BURGOA-T je obložen laganom, udobnom poliesterskom tkaninom koja teško upija vlagu i brzo se suši.

  • NAPOMENA :
  • prati u mašini na 30 ° C
  • perite odvojeno ili sa sličnim bojama
  • ne koristite omekšivač
  • ne sušite na direktnoj sunčevoj svetlosti

Dodatne informacije

Veličina Pantalona

50, 52, 54, 56, 58, 60

Brendovi

Hart

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi