Nož Fallkniven Taiga Hunter – thermorun-TH2z

Tajga noževi su prepoznatljivi lovački i svestrani noževi za zahtevnog korisnika. Jaka oštrica od laminiranog kobalt čelika ne znači samo stabilnu funkciju, vrlo brzo ćete primetiti da ivica zaista dobro drži oštrinu, a da nije lomljiva.

20,290.00 RSD

Ovaj proizvod se isključivo može kupiti u jednom od naših prodajnih mesta i nije dostupan za online kupovinu.

PODELI:

Dodatne informacije i informacije o kupovini možete dobiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

Nož Fallkniven Taiga Hunter – thermorun-TH2z

Tajga noževi su prepoznatljivi lovački i svestrani noževi za zahtevnog korisnika. Jaka oštrica od laminiranog kobalt čelika ne znači samo stabilnu funkciju, vrlo brzo ćete primetiti da ivica zaista dobro drži oštrinu, a da nije lomljiva. Razlog je fini, dobro termički obrađeni i kaljeni čelik, ali i konveksna ivica koja nije samo jaka već i oštra kao drvo. Ergonomski oblik ručke obezbeđuje siguran hvat bez obzira na vremenske prilike i vetar.
Ako pogledate funkciju i najveću vrednost za novac, trebalo bi dati prednost Taiga oštricama sa gumenom drškom. Bez obzira na vremenske prilike i vetar, gumena drška daje zaista dobro prianjanje, a kada su u pitanju svojstva čelika, oni su naravno jednako dobri kao noževi sa drvenim drškama.

Navlake
Ono što je malo posebno kod ovih noževa je veoma siguran plastični omotač gde posebno dizajniran sistem zaključavanja osigurava da je nož pravilno zaključan kada se stavi u korice. Radi bez obzira na vremenske prilike i vetar, pesak ili sneg.

Dodatne informacije

Brendovi

Fallkniven

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Pridruži se GREENSPORT Viber Zajednici

Pridruži se viber zajednici i nikad ne propusti nove ponude i popuste!