Kategorije proizvoda
Akcija!

IC Optički uređaj za noćno osmatranje MEOPTA MEONIGHT 1.1-5098

199,990.00 RSD

  • Generacija II+
  • Analogna tehnologija sa mnogostruko dužim vekom trajanja od digitalnih termalnih optika
  • Savršenstvo rezolucije (NATO standard)
  • Otkriva metu do 600m
  • Otporan na udarce
  • Vodootporan
  • Punjena azotom
  • Spoljna kontrola osvetljenosti
  • Garancija sa registracijom 30 godina
PODELI:

Nakon naručivanja će Vam stići potvrda narudžbine putem Email-a.

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti javljanjem nekoj od naših prodavnica sa kontakt strane.

Opis

IC Optički uređaj za noćno osmatranje MEOPTA MEONIGHT 1.1-5098

Spada u sam vrh analogne tehnike Generacije II+  i nudi savršenstvo rezolucije u gledanju detalja, koju termalne digitalne optike ne mogu dosegnuti. Poseduje pojačivačku cev PHOTONIS KSKS 1441,  rezolucije >55lp/mm (70 linija),  SNR>18,  uvećanje 1x,  vidno polje 12 stepeni AFOV,  objektiv 50mm f/1,6mm,  fokus od 10m do beskonačnosti,  baterija Lithium CR123,  težina 638 grama,  sočiva imaju višeslojne-jonske premaze koji eliminišu odsjaj i refleksije i obezbeđuju prenos svetlosti do vrhunskih 99,8% . Dodatna zaštita svih sočiva je izvršena mikroskopskim hidrofobnim premazom koji odbija vodu i masnoću.Kiša i vlaga formiraju kapljice koje se jednostavno otkotrljaju sa površine i po potrebi se brišu bez ostataka i mrlja.

Montira se na standardnu optiku oružja a može da se koristi i kao monokular. Otporan na udarce, vodootporan, punjen azotom, spoljna kontrola osvetljenosti, otkriva metu do 600 metara.Omogućava lov u potpunom mraku ili u izuzetno lošim uslovima osvetljenja.  Osnovna verzija MeoNight-a ne nudi nikakvo proširenje, ali se trostruko povećanje može postići uz pomoć dodatnog adaptera (pojačivača). Kada se montira na oružje, uvećanje se vrši direktno kroz lovačku optiku. Uređaj se može pričvrstiti na oružje pomoću Picatinni šine (MIL-STD-1913) ili preko adaptera povezati direktno na objektiv optike. MeoNight 1.1 je opremljen visokokvalitetnim mikrokanalnim pojačalom osvetljenosti, indikatorom prazne baterije i automatskim isključivanjem nakon jednog sata.Trajanje baterije do 50h.

Kompanija MEOPTA poseduje jedne od najboljih i najkvalifikovanijih radnika u optičkoj industriji,  koji razvijaju i proizvode tehnološki najnaprednije proizvode visokih performansi.

Zemlja porekla : Češka

Uvoznik: GREENSPORT Beograd

GARANCIJA

Vaš proizvod Meopta Sports Optics podržan je 30-godišnjom garancijom, a Meopta garantuje da neće biti oštećen u materijalu i izradi tokom svog eksploatacionog veka. Ako vaš proizvod Meopta Sports Optics, iz bilo kog razloga, ima materijalne ili proizvodne nedostatke, da biste popravili ili zamenili uređaj besplatno potrebno je uraditi sledeće: Da biste iskoristili Meoptinu garanciju od 30 godina, morate da registrujete svoj proizvod Meopta Sports Optics u roku od 30 dana od kupovine. Možete se registrovati na https://www.meoptasportsoptics.com/us/warranty-registration/ ili popuniti karticu sa odgovorom za registraciju proizvoda i poslati je kompaniji Meopta-optika.

Bez registracije proizvoda, važi 10-godišnja garancija od datuma kupovine.

U slučaju potraživanja garancije, popunjeni garantni list i račun moraju se poslati uz proizvod. Zahtev za garancijom ne može se priznati bez ovih dokumenata.Proširena i standardna garancija pokriva samo kvarove koji se javljaju kada se proizvod koristi kako je predviđeno. Meopta – optika, ne preuzima odgovornost za kvarove, oštećenja ili nedostatke nastale nepravilnom upotrebom, nepravilnim radom, nepoštovanjem ili nepridržavanjem uputstava za upotrebu, neovlašćenom intervencijom ili modifikacijom, kao i za popravke od strane tela koje nije ovlašćena Meopta služba za korisnike. Garancija se ne odnosi na dodatnu opremu i potrošni materijal koji se koriste sa proizvodom ili su ugrađeni u njega, npr. Baterije. Ne primenjuju se nikakve druge garancije, uslovi garancije ili izjave osim navedenih.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični Proizvodi